Polaris

Polaris mönkijät, moottorikelkat, Ranger ja RZR mallit joka lähtöön!

Polaris moottorikelkat

Polarikselta löytyy talven menopelit kaikkiin erilaisiin tarpeisiin. Syvän lumen haasteisiin on tarjolla huippukevyet ja maailman suosituimmat RMK ”Rocky Mountain King”–mallit, takametsien seikkailuihin täysin uudet AXYS Switchback -mallit, äärimmäisen nopeat AXYS XCR -mallit reitille ja monipuoliseen hyötykäyttöön Voyageur-mallisto. Polariksen moottorikelkat on suunniteltu kestävyys, keveys ja huippuluokan ajo-ominaisuudet edellä.

Lue lisää Polariksen sivuilta

Polaris mönkijät ja traktorimönkijät

Polaris on maailman ja myös Suomen ostetuin mönkijämerkki! Mönkijöille on useita käyttötarkoituksia sekä vapaa-ajalla, että ammattikäytössä. Maassamme on runsaasti metsiä, metsäautoteitä, maaseutua ja kesämökkejä, joissa riittää tilaa mönkijöiden käyttöön. Mönkijät ovat kuin luotuja Suomen metsiin ja metsäautoteille, joissa mönkijällä pääsee kätevästi siirtymään paikasta toiseen. Traktorimönkijöitä käytetään pääosin hyötytarkoitukseen ja myös mukavaan vapaa-ajan viettoon.

Lue lisää Polariksen sivuilta

Polaris Ranger / RZR

Polariksen Ranger ja RZR -mallit ovat rinnakkain istuttavia hytillisiä mönkijöitä, jotka ovat nopeasti nostaneet suosiotaan ympäri maailmaa ja myös Suomessa! Uusin suuntaus alalla on rinnakkain istuttavat mallit, joista useimmat myydään lämpöhytillä. Ne tarjoavat entistäkin enemmän tilaa, mukavuutta ja turvallisuutta. Polaris tarjoaa tähän uuteen kasvavaan luokkaan erittäin laajan Ranger-malliston. Valittavissa on myös urheilulliset RZR-mallit, joista myös isommat RZR  -mallit ovat myynnissä lämpöhyttipaketilla.

Lue lisää Polariksen sivuilta